Get Up to 30% OFF Store wide – Limited time only

Om Gesjaeften

Hvem står bag denne side? Og hvad er målet med siden?

My name is…

Siden er opbygget af Laust ‘SEO Nørden’ Kehlet og Lars Tonne Andersen. Vi er begge IT-iværksættere, og til daglig arbejder vi tæt sammen med hver vores virksomhed. Laust har en baggrund som professionel gambler (poker) og Lars har en baggrund i IT, hvor han har været med helt fra Internettets spæde begyndelse.

Målet

Gesjæften blev lavet som en side, der skulle sikre os en god plads i årets DM i affiliates. Konceptet som vi udviklede er simpelt: Vi vil være store og det er vi ikke tilfredse med – vi vil være størst! Målet er derfor at skabe en hjemmeside, der så vidt som muligt samler alle produkter, der forhandles online, og gøre dem tilgængelige på vores side! Er det muligt? Nok ikke i dag eller i morgen, men vi bevæger os stille og roligt derhen af. Hvis du er webshop ejer, og tænker at du gerne vil have dine varer på vores side, men er i tvivl om hvordan man gør, så kontakt Laust på følgende mail: laust@seonorden.dk.

Samarbejdspartnere

Detaktuelle.dk – Alt det aktuelle som rører sig lige nu samlet et sted.

Recent Posts

Don't miss the deals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

NEWSLETTER
Signup & Get 10 % Off

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.