Har alger overtaget dine fliser? Så vælg effektiv, men skånsom algerens

En terrasse, en indkørsel eller et tag, der er dækket af alger, er ikke et kønt syn–men heldigvis er det ikke noget, du behøver at leve med. Den rette algerens kan effektivt og grundigt fjerne sejlivede alger, så dine udearealer igen ser flotte og indbydende ud. Læs med her, hvor vi ser nærmere på, hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige algebehandling.

Algerens kræver de rette produkter

Faktisk er alger godt for miljøet, da de bl.a. er med til at skabe en nødvendig balance i naturen. Derfor er det vigtigt, at man ikke bruger alverdens kemikalier, når algerne skal fjernes fra fliser, murværk eller tage. Det kan nemlig resultere i skader på dyreliv og vandløb. 

Kemi er dog nødvendig for at slå de små organismer ihjel, men der er stærk lovgivning på området, og det er vigtigt, at man bruger de helt rette produkter, så miljøet ikke tager skade, eller man ikke ender med en større bøde fra myndighederne.

Skånsom og miljørigtig algerens

En algerens udført på korrekt vis er en skånsom og miljørigtig måde at fjerne uønskede alger på, hvor hverken dine børn, din ejendom eller miljøet tager skade. Dertil er den rette algebehandling med til at beskytte dine fliser, så de ikke nedbrydes. Dette er især vigtigt, når det gælder dit tag, da algernes rødder kan trænge ind i sprækker i tagpladerne og ødelægge dem, når frosten sætter ind.

Når du får foretaget en algebehandling med den rette algerens, fjerner du ikke blot alger, du forebygger også mos og andre begroninger. Du forlænger således dine flisers og tagpladers levetid og bibeholder et flot udtryk. Som en ekstra bonus øger pæne og vedligeholdte områder din boligs værdi. Der er således rigtig mange grunde til at benytte sig af effektiv og skånsom algerens, når dine udearealer trænger.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *