Get Up to 30% OFF Store wide – Limited time only

Tematisk oversigt

Her kan du finde en tematisk oversigt over produkter, guides og andre nøgleartikler på Gesjæften.

Oversigt tøj

Bodycon dress – Her kan du finde de supertight kjoler, der kaldes for bodycon dress. Du kan finde bodycon dresses fra mange forskellige danske modeshops.

Buksedragt – Stilen når det kommer til buksedragter har udviklet sig meget de sidste par år. Her kan du finde din nye buksedragt fra en lang række danske modeshops, der forhandler buksedragter og meget andet modetøj.

Chino bukser – Hvorfor det hedder Chino bukser ved jeg egentlig ikke. Jeg tænker det har noget med Kina at gøre, men Chino bukser kan også relatere sig til noget helt andet. Chino bukser er afslappede og løse bukser, og du kan her finde Chino bukser fra mange forskellige danske designer og modeshops.

Dunvest – Nogle syntes dunveste er retro, andre syntes det er cool kitch at gå med dunvest og helt andre kan bare godt lide at gå med dunvest. Her kan du finde en lækker dunvest fra forskellige danske forhandlere.

G-streng – Noget af det undertøj, der kan tirre de fleste mænd. Her kan du finde g-strenge fra både lingeributikker og modebutikker. Find din næste g-streng her.

Halstørklæder – Her kan du finde vinterens vigtigste modegenstande nemlig halstørklæder. Halstørklæder er både praktiske og varme, men halstørklæder må også gerne være smukke og rent designer!

Jersey shirt – Hvad er en Jersey shirt egentlig? Det er en t-shirt lavet af jersey stof. Den er faktisk ikke længere end det. Du kan se mange forskellige Jersey shirts her på denne side.

Kimono – En kimono er egentlig en japansk nationaldragt, men i dag bruges den i Danmark som en fællesbetegnelse for et bestemt type design på kåber. Her kan du se fler af de lækre kimonoer, som du kan finde i danske webshops.

Leopard bluse – Enhver fashionista har noget leopard i deres garderobe, og her kan du finde din nye leopard bluse. Der er fundet bluser med leopard print fra mange forskellige danske modeshops, der alle forhandler leopard bluser.

Leopard jakke – Her på siden får du de cooleste og festligeste leopard jakker. Der er ikke bare tale om en enkel leopard jakke, men om mange forskellige leopard jakker fra eksklusive modebutikker i hele landet!

Leopard kjole – Det her er nok noget af det mest markante indenfor leopard designs. Her burde du kunne finde din nye leopard kjole blandt massevis af lækre koler.

Leopard nederdel – Her finder du mange smukke leopard nederdele. Leopard er top trendy, og gad vide om din nye leopard nederdel ikke er at finde lige her. Se udvalget af leopard nederdele fra hele landet her!

Morgenkåbe – ja her har vi endnu en kåbe, og denne gang er det en decideret morgenkåbe. Ovenstående kimono kan også bruges som morgenkåbe, men den er bundet af et bestemt design. Morgenkåbe er et noget bredere begreb og dækker over en del flere kåber end kimonoen gør.

Poncho – Der har altid være noget særligt ved poncho. Den traditionelle poncho stammer fra Andesbjergene, og her fungerer ponchoen til at holde overkroppen varm!

Regnfrakker – Her kan du se regnfrakker som kan beskytte dig i det lidt koldere danske vinter og efterårsvejr. Se oversigten regnfrakker fra danske modeshops lige her.

Sjal – Nogle er til tørklæder og andre er til sjal. Her kan du se guiden til de lækreste og smukkeste sjal fra forskellige danske modebutikker.

Sports bh – Skal du dyrke sport, så er der her nogle lækre og behagelige sports bh’er. En sports bh er naturligvis ofte benyttet ved sport, men generelt er en sports bh god ved alt hårdt fysisk aktivitet!

Tunika – En tunika er to stukker stof sat sammen omkring kroppen . En tunika kan have ærker eller ej! Se udvalget af tunikaer her fra danske forhandlere!

Tørklæder – De kan være rent pynt og de kan være rent nyttige. De fleste tørklæder er et sted imellem. Her kan du finde lækre tørklæder fra rigtig mange forskellige danske webshops. Så det er bare at finde det perfekt tørklæde for dig lige her.

Oversigt over sider om fodtøj

Ankelstøvler – Her kan du finde masser af ankelstøvler til damer. Traditionen tro viser vi ankelstøvler ikke bare fra en dansk modebutik men ankelstøvler fra mange forskellige danske webshops.

Højhælede sandaler – Der er noget over høje hæle. Uanset om vi snakker højhælede sko, højhælede sandaler og højhælede støvler, så er det noget meget specielt over høje hæle. Her kan du læse mere om højhælede sandaler, og se en masse billeder og priser.

Højhælede støvler – Der er nogle der mener støvler bare er støvler, men kvinder der vælger at gå i højhælede støvler ser højhælede støvler som stilmæssigt symbol. Her kan du finde en masse lækre højhælede støvler!

Loafers – Loafers bliver ofte kaldt for hyttesko, men det er ikke helt hyttesko. I hvert fald bliver hyttesko ikke ofte brugt til jakkesæt, men det gør loafers. Her kan du se det store udvalg af loafers, der også minder en del om mokkasiner.

Støvler med spænder – På denne side kan du finde de fineste støvler med spænder. Uanset om du er til danske mærker eller store kendte udenlandske brands indenfor støvler med spænder, så kan du finde dem i denne oversigt. Se mere her!

Oversigt over sider med skønhedsprodukter og accessories

Vippeserum – Det her vippeserum anvendes så øjenvipper nemmere kan vokse sig længere, og vippeserum bruges også til at styrke de eksisterende øjenvipper. Se masser af forskellige vippeserum her.

Recent Posts

Don't miss the deals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

NEWSLETTER
Signup & Get 10 % Off

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.