Rolex Datejust, Breitling og Tag Heuer

Sådan finder du det helt rigtige ur

At finde ud af, hvilket ur man skal vælge, kan godt gå hen og blive en kende besværligt. Derfor har vi lavet denne lille artikel, som du kan bruge til inspiration. Måske du endda finder ud af, hvilket ur du præcist står og mangler.

Din stil og ur skal gerne gå hånd i hånd

Det skal ikke være nogen overraskelse, at et pinkfarvet ur ikke går så godt til en grøn kedeldragt eller et blåt stilfuldt jakkesæt. Som udgangspunkt, bør du gøre dig nogle tanker om, hvilken person du er eller gerne ønsker at udstråle at være. Et ur siger meget om ens stil, og det er blandt andet også det, som folk først lægger mærke til, når du giver den et håndtryk. Hvis du er ham som går i jakkesæt til dagligt, vil det være klædeligt med et Rolex, eller et Tag Heuer, hvis det skal være en lidt mere overkommelig pris. Du kan faktisk finde utrolig meget inspiration på ursamleren.dk, som har tonsvis af gode ideer til, hvordan du kan få fingrene i et lækkert luksuriøst ur til en overkommelig pris.

Hvis du derimod er vildmanden, der ofte er ude i naturen og begiver dig nær havet eller søen, så vil et lækkert brugbart dykkerur nok mere være noget for dig. Har du brug for sådan et ur, vil vi anbefale dig at læse om de mest populære dykkerure hos ursamleren.

Læs også: Sådan bliver du klogere på din egen stil.

Køb brugte ure online er også en mulighed

Hvis budgettet er lidt strammere, kan du få stor gavn af at finde brugte ure online, for at finde det helt rigtige ur til dig. Der er forskellige gode tips og tricks til, hvordan dette kan gøres. Men vi har samlet et par gode fifs til dig, der ønsker at købe et brugt ur.

Til at starte med, kan du få stor gavn ved blot en Googlesøgning. Find gerne et ur du synes er lækkert og passer til din stil. Her skal du ikke tænke på, at de søgeresultater du får, ikke er brugte ure. Du skal blot bruge søgningen som ren inspiration til det ur du går og drømmer om. Når du har fundet lidt god inspiration, kan du nu gå over på Den Blå Avis eller andre genbrugssider.

Når du køber et ur online, skal du selvfølgelig se godt efter på billederne, at uret er i god stand. Tag gerne et billede fra nettet af et splinternyt ur og sammenlign med det billede du kigger på af det brugte ur. På den kan du blandt andet se, hvis der er misfarvninger, noget der mangler eller noget helt tredje.

Med denne lille artikel, kan du nu begive dig ud med lidt ekstra viden, hvis du har brug for et ur.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *