Er du nogensinde i tvivl om, hvad der egentlig er din stil? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilken stil du finder dig mest tilpas i?

 

Så får du her nogle forskellige tips til, hvordan du bliver klogere på din egen stil.

 

Sæt dig ikke fast på én stil

Der er ingen, der siger, at du behøver kun at klæde dig efter én stil. Det kan nemlig sagtens være, at du synes, at der er mange ting, der er smarte og flotte. Derfor er der ingen grund til, at du begrænser dig selv.

 

Hvis du har lyst til at tage en feminin kjole på en dag, men en rå læderjakke og jeans en anden dag, så er der ingen, der siger, at det er forkert.

 

Klæd dig i det du føler dig tilpas i

 

Når det gælder tøj og stil, så handler det i virkeligheden mest om, at du klæder dig noget tøj, som du føler dig godt tilpas i. Hvis du altid går efter tøj, som du føler dig komfortabel og selvsikker i, så skaber du automatisk din egen stil. Du behøver ikke at passe ind i nogen boks for at have en stil.

 

Søg inspiration til nyt tøj og nye looks

 

Hvis du er i tvivl om, hvad der egentlig er lige dig, så bliver du klogere ved at kigge på en hel masse forskelligt tøj og looks. Det er derfor, at det altid er en rigtig god idé at samle inspiration. Det gør du ved f.eks. at kigge på tøj i butikker og online, læse modeblogs, følge nye trends på sociale medier m.m. Du har mulighed for at finde inspiration alle vegne.

 

Online finder du bl.a. Pieces bukser og meget andet. Det handler blot om at være åben og nysgerrig.