Man tænker helt sikkert ikke at clairvoyance, er noget man kan uddanne sig indenfor. Men det er det. Vi skal jo alle lærer. Man kan ikke bare starte op en dag og sige til andre, at nu er du ekspert i et bestemt emne. Man skal jo have noget uddannelse, hvor man bliver dannet til at være en ekspert. Ellers kan du jo ikke hjælpe andre, hvis ikke du aner, hvad du laver. Det er fint med at kunne lære lidt hen ad vejen, men det er jo rigtige mennesker du har med at gøre. Har du lyst til at hjælpe nogen forkert, fordi du ikke var færdiguddannet. I stedet kan du tage dig en clairvoyance uddannelse.

Fokus på andre med en clairvoyance uddannelse

Som man kan læse alt om inde på Charlotte Frimann hjemmesiden, så handler det at være clairvoyant og at have en clairvoyance uddannelse alt om at kunne hjælpe andre. Hele begrebet med clairvoyance er at man kan fornemme og føle andre, deres følelser og energier. Derfor giver det god mening, at man kan bruge dette til at hjælpe andre. Et stort problem i nutidens verden, er at folk ikke fortælle, hvis de har det dårligt. Nogle er blevet så gode til at gemme det.

Så er det jo så nemt, at du eller en clairvoyant kan fornemme det, helt uden at de behøver sige noget. Du kan, som clairvoyant, fornemme deres traumer eller dårlige fornemmelser. Du kan fornemme deres lidelser og deres smerte. Og som clairvoyant er det dit job, at guide folk i den rette retning, så de kan komme videre med denne smerte og lidelse. Mange selv-saboterer også sig selv, helt uden at forstå hvorfor. Igen er det noget en clairvoyant kan hjælpe med at komme af med, de kan hjælpe vedkommende med at forstå det. Så de selv kan hele sig.

Igennem fokus på sig selv

Men der er ikke kun fokus på andre. Det handler nemlig ikke kun om at hjælpe andre, når man har en clairvoyance uddannelse. Du hjælper også dig selv, som clairvoyant. Ideen er at du, som clairvoyant, er en guide for andre. Men du kan kun være en helende guide, hvis du selv har oplevet den form for smerte. Eller lignende. Ikke at du skal have oplevet det helt samme, det kan du ikke have med alle de medmennesker. Men du kan have oplevet noget lignende. Eller været en af de samme steder som dem du hjælper. Meget smerte bunder fra det samme sted. Og det er der, hvor du kan hjælpe folk.

Forstå dig selv

Så ved at forstå, hvordan du kan hjælpe andre mennesker, så lærer du også hvordan du kan hjælpe dig selv. Eller hvordan du selv opnår fred. På en måde, er det en proces, som går begge veje. Du hjælper andre, og det hjælper dig. I det hele taget er det en dejlig sund cirkel, hvor alle får det bedre. Og så er alting bare godt. Man må nemlig aldrig glemme, den som hjælper folk. Så det er altid vigtigt at have sig selv i mente også, når man hjælper andre. Hvis du taber dig selv, så taber du også andre.