Skal du stå for at arrangere den årlige firmajulefrokost, eller en hvilken som helst anden type fest i firmaet, er der her nogle gode råd. Det er et arbejde, der kræver tålmodighed og planlægning. Læs her, hvordan du sikrer, at det bliver en succes.

Firmajulefrokosten er en tilbagevendende tradition for danske virksomheder. Det er vigtigt, at der bliver afholdt et arrangement, hvor alle har mulighed for at deltage, føler sig inkluderet og har en god aften.

Herunder får du nogle gode råd med på vejen, når du skal arrangere en succesfuld julefrokost, hvor alle føler sig godt tilpas. Det er med til at styrke arbejdsglæden og sammenholdet blandt kollegerne.

Vælg en dato, hvor alle kan

Det er vigtigt, at du ikke bare vælger en dato. Lav eventuelt en afstemning, hvor kollegerne har mulighed for at vælge de datoer, hvor de kan deltage. Selvfølgelig vil der være nogle, der ikke har mulighed for at deltage, men hvis du laver en afstemning, sikrer du, at du vælger den dato, hvor der er flest, der kan.

Sørg for, at der er mad til alle

Hvis der er vegetarer blandt dine medarbejdere, er det vigtigt, at de føler sig hørt og også får noget at spise. Sørg for, at der er mad til alle, og tag højde for personer, der af politiske eller religiøse grunde ikke spiser en bestemt fødevare, også har mulighed for at blive mæt.

Der skal være underholdning

Det er ikke nok bare at servere mad og snaps, og så efterfølgende gå ud fra at alle er glade og tilfredse. Du bør arrangere forskellige aktiviteter i løbet af dagen, så det virker som en gennemarbejdet julefrokost, hvor de ansatte føler sig værdsat.

Hvis ikke der er arrangementer, risikerer du, at de ansatte begynder at kede sig. Særligt, hvis der først er mad hen ad aftenen. Du kan eventuelt hyre et eventbureau til at stå for underholdningen, eller hele herligheden, hvis du ikke kan overskue det. Det kan du læse mere om her.