Efteråret er over os, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Du holder måske stadig fast i sommerens tøjkollektion, men du ved, at dette ikke kan vare ved. Temperaturerne er dalende, og du bliver før eller siden nødt til at investere i en ny efterårs- eller vinterjakke, inden det for alvor bliver koldt.

Men du har ikke råd. Heldigvis er der flere måder, hvorpå du kan få luft i budgettet. Når du ikke tjener nok, så handler det om at spare. Og som ordsproget siger: Hvad der er sparet, er tjent!

Har du for nyligt kigget på din bilforsikring?

Når man er den stolte ejer af en dejlig bil, som tager en på arbejde, til familie og på udflugt skal der selvfølgelig sættes penge af i budgettet til vedligeholdelse, brændstof og bilforsikring. Men det kan være en god idé at undersøge, om du er dækket ind, som du skal, og for nogle kan der være penge at spare. Det kan fx være, at dit behov har ændret sig, siden du tegnede din bilforsikring første gang. Så hvis du endnu ikke har undersøgt dette, kan du gøre det ved at klikke på linket i afsnittet.

Tag cyklen, når du kan

Der er mange fordele ved at finde cyklen frem fra skuret fremfor at sætte dig ind i din bil. Det kan være smart og økonomisk at tage cyklen, når det er muligt, fx hvis du lige skal ned efter fredagsguf. Derudover siger man jo, at det er sundt at cykle, du får frisk luft, og det er ligeledes gavnligt for miljøet.

Alternativt kan du også investere i et rejsekort. Så kan du hoppe ind i toget og spare penge på den måde, så du er klar til at gå efteråret i møde med din nye jakke.

God fornøjelse med opsparingen.