I dag kan du få mange forskellige former for sexlegetøj, der er fjernstyret. Det giver din partner mulighed for at styre det, mens du bare skal nyde det.

Selvfølgelig er det ikke længere kun fjernsynet, som du kan styre med en fjernbetjening. Der er også meget andet, der kan styres med sådan en. Det er for eksempel lyset, garageporten og ja, dit sexlegetøj. Her er tre frække måder, hvorpå du kan bruge dit fjernstyrede sexlegetøj.

  1. Derhjemme – Når I er derhjemme, giver en fjernbetjening din partner mulighed for at overtage kontrollen med dit sexlegetøj. Det er både frækt og pirrende, at du ikke længere selv har nogen kontrol over, hvad der sker med dig. Dermed kan du bare læne dig tilbage og nyde det.
  2. Når I er væk fra hinanden – Noget sexlegetøj kan styres via en app, hvilket gør, at din partner kan styre det, når I ikke er sammen. Det kan være en god måde at holde live i jeres sexliv, hvis din partner rejser meget, men også bare være frækt, hvis I er væk fra hinanden i nogle få dage.
  3. På date – Der findes sexlegetøj, der nemt kan skjules under tøjet, når I er på en date. Det giver din partner mulighed for at styre legetøjet og vide, at du er nødt til at skjule, hvor begejstret du er for det, fordi I er et offentligt sted.

Kilde: https://www.seoghoer.dk/det-fraekke/derfor-skal-du-bruge-fjernstyret-sexlegetoej