Get Up to 30% OFF Store wide – Limited time only

Sådan finder du det rigtige ophæng til dit tv

Sådan finder du det rigtige ophæng til dit tv

Det er dejligt at have et godt fjernsyn. Det er både et medie, der kan give enormt meget underholdning, samtidig med at det kan være en æstetisk tilføjelse til en stue. Hvis du virkeligt vil have dit fjernsyn til at shine i din stue, kan det være en rigtigt god idé at montere fjernsynet på et tv ophæng. Her er to ting, du bør overveje, når du skal anskaffe et tv ophæng.

Find et tv beslag, der passer til størrelsen på dit fjernsyn

Det er af meget stor vigtighed, at dit  vægbeslag er designet til den størrelse af fjernsyn, du har. Dette sikrer, at dit tv ophæng er stærkt nok til at kunne holde fjernsynet, så det ikke falder ned. Det giver mange fjernsynsejere en stor tryghed, at de ved at deres fjernsyn er monteret på et passende tv ophæng, så de ikke skal bekymre sig for, om fjernsynet falder ned.

Brug de rigtige skruer til at montere dit tv ophæng

Det er af meget stor betydning, at du sørger for at bruge de rigtige typer af skruer og eventuelt rawlplugs til at montere dit tv ophæng. Brugen af korrekte skruer fører til, at skruerne kan bære en langt højere vægt. Dette betyder, at fjernsynet med garanti bliver hængende, og at du ikke skal være bekymret for, om det falder ned.

Hvis skruerne til dit ophæng skal skrues i en betonvæg, skal der bores for med en slagboremaskine. Derefter skal der monteres rawlplugs, som du så kan sætte skruer i. Hvis skruerne skal sættes i træ, bør du benytte skruer, der er designet til at skulle skrues i træ. Hvis skruerne skal sættes i en gipsvæg, bør du forsøge at finde det underliggende træskelet i gipsvæggen, for så at montere skruerne deri.

Recent Posts

Don't miss the deals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

NEWSLETTER
Signup & Get 10 % Off

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.