Er du også vild med turtlenecks? Så er du ikke er alene. Det er en klassisk stil, der er både praktisk og moderigtig. Og der findes turtlenecks for enhver smag. Læs med her, og find den helt rigtige variant til din garderobe!

En turtleneck er kendetegnet ved den lange krave, som dækker halsen. Den er perfekt, hvis du er kuldskær. Og så ser den bare brandgodt ud som en del af langt de fleste outfits.

1. Striber, der fremhæver figuren

En populær variant er en turtleneck med horisontale striber. Det vil nemlig fremhæve din figur, så du ser slankere og højere ud. Og hvis du vælger neutrale farver, passer den til næsten alle bukser og nederdele.

Den stribede turtleneck er et must-have i enhver garderobe. Og den findes også i mere vovede modeller f.eks. med pufærmer eller helt uden ærmer. Et godt bud på en stribet model er f.eks. Rifellagz Turtleneck, som fås i flere farvekombinationer.

2. Korte ærmer for et moderne look

Den traditionelle højhalsede trøje har lange ærmer, fordi den lange krave oprindeligt var lavet med henblik på at holde varmen. Mere moderne modeller har dog valgt at klippe de lange ærmer og lave kortærmede turtlenecks.

Med en kortærmet variant vil du se moderne og stilfuld ud. Den er perfekt til sommerdage på kontoret eller som en del af outfit med flere lag.

3. Strik, der holder på varmen

Er du en rigtig frossenpind? Så er det faktisk dig, designerne tænkte på, da de opfandt den første turtleneck. Den lange krave er nemlig perfekt til at holde varmen inde og vinterkulden ude. Og du slipper helt for at bruge et halstørklæde.

Skal der skrues ekstra op for varmen? Så er en strikket turtleneck det oplagte valg. Kombinationen af trøjens design og det lune materiale gør den ideel til de kolde vinterdage!

4. Tyndt materiale til lag-på-lag

Elsker du at have flere lag på? Og kombinerer du ofte dine outfits med en strikket vest eller en lækker cardigan? Så er en turtleneck i et tyndt materiale en perfekt tilføjelse til din garderobe.

Ved at vælge en langhalset trøje i et tyndt materiale, kan du nemt skabe et lag-på-lag outfit. Du vil se godt ud – og du slipper for at svede tran i løbet af dagen.

Vælg en model i f.eks. tynd bomuld eller polyester. De findes i alverdens farver, så du kan finde den, der passer til din personlige stil!

5. Spændende prints, der gør glad

Er din stil farverig og sjov? Så skal du vælge en langhalset t-shirt i et fedt og spændende print. Det kunne f.eks. være et frækt leopardprint eller et feminint blomstermønster. Mulighederne er mange, og du kan med fordel købe flere, så du har et udvalg at vælge imellem.

En turtleneck med et sjovt print er perfekt til at pifte dit outfit op med. Hav den på under en simpel kjole i neutrale farver. Eller kombinér den med et par lækre jeans. Det er helt op til dig, men uanset hvad, vil du helt sikkert ende med at se knaldgodt ud!